Gegevensverstrekking onder de licentieovereenkomst voor eindgebruikers

Informatie over de specifieke gegevens die aan Kaspersky worden verstrekt als u een versie van het programma hebt geïnstalleerd die niet bedoeld is voor gebruik in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Vietnam of inwoners van Californië, is opgenomen in de gebruiksrechtovereenkomst (de license.txt-bestand) in de installatiemap van het programma.

Naar boven